The Time Machine (1960) Albanian Subtitles


A man's vision for a utopian society is disillusioned when travelling forward into time reveals a dark and dangerous society.

Release:

IMDB: 7.6

Genders: Adventure, Fantasy, Romance

Countries: English

Time: 103 min

Updated: one year ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
one year ago
Framerate
Files
1
File Size
20.5KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

Time.Machine.2002.DVDRip.[UniVerseHub].ALB

Create By
UniVerseHub
Comment

List other Albanian Subtitle

Subtitle Preview

1
00:00:50,016 --> 00:00:56,006
MAKINA E KOHËS

2
00:00:59,669 --> 00:01:03,350
- Por Profesor--
- Jo. Përgjigjet janë që të gjitha në test.

3
00:01:10,351 --> 00:01:17,351
::Titra Shqip nga UniVerseHub::
[ www.titrashqip.webs.com ]


4
00:01:20,347 --> 00:01:26,247
Përkthimi dhe Titrimi nga
Arben Kulla


5
Loading...